35 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
2-5-2024 08:27:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Jonge ondernemer die een goede naam wenst op te bouwen. Dit is zaken doen zoals je als koper wenst. Toen ik de auto wenste op te halen heeft hij mij opgehaald van het treinstation, topservice!! Deze komt er wel!
26-3-2024 12:44:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top verkoper. Service gericht en doet niet moeilijk over verzoeken. Auto netjes binnen gewacht tot wij deze kwamen ophalen.
19-3-2024 14:55:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goed service en betrouwbaarheid bij Carboutique. Mitch erg meedenkend en hulpzaam daarnaast is Mitch vriendelijke persoon. Ik ben tot nu toe blij met me aankoop en alles is goed geregeld.
16-3-2024 14:24:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Op afstand een BMW 430i gekocht voor mijn vriendin. Zelf kan ik even niets ivm rugklachten. Redelijk spannende aankoop dus maar alles was exact zoals afgesproken. Auto was in topstaat en mijn vriendin rijdt er intussen met verl plezier mee rond.
7-2-2024 11:27:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Nieuwe auto gekocht. Ging de auto halen en er was een rode strik omheen gedaan door Mitch, super leuk. Had een vlekje op de auto hij had een oplossing om de auto te spuiten, allemaal super geregeld. Helemaal top en echt te vertrouwen. Top bedrijf!
7-2-2024 11:26:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wow what a great service. I test drove a car did a deal arranged insurance and apk in 90 minutes. Friendly, fair and really honest guys - recommend and could not be happier
7-2-2024 11:26:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb hier mijn eerste autootje gekocht, een fiat 500 en zou mijn tweede hier ook zeker weer halen! De service is echt super en ik ben erg goed geholpen. Toen ik mijn auto kwam halen, stond hij klaar met een mooie grote rode strik, echt wat n meisje wilt bij haar eerste autootje!!! Onderhoud doen ze ook super, wanneer er iets stuk is, wordt er aandachtig gekeken naar t probleem en wordt t ook zo snel mogelijk opgelost.
7-2-2024 11:25:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Super fijn geholpen! Goede service . Ik kon gewoon in de avond komen na het werk. En heel blij met mijn nieuwe auto! Voelde gelijk goed!
7-2-2024 11:25:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Mitch is een eerlijke, vriendelijke en zeer beleefde kerel! Bereidt om je op te halen vanaf het treinstation. Niet het type gladde autoverkoper. Ik zou hem zeker aanbevelen. Wel jammer dat het bedrijf Car Boutique precies tussen wat minder ogende proffesionele autobedrijven ligt.
7-2-2024 11:24:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We kwamen de auto die we zochten tegen bij CarBoutique. Voor ons een stuk rijden want wij kwamen uit Venlo maar na het eerste telefonisch gesprek wisten we waar we aan toe waren en dachten we dat we wel eens goed konden zitten. Je kreeg gelijk een goed gevoel aan de telefoon en dus een afspraak maken voor de volgende dag, wat gelijk mogelijk was en aangekomen eerst kopje koffie en stukkie rijden, even kletsen en kopen en klaar. Kortom helemaal top en blij met onze nieuw/gebruikte auto.
7-2-2024 11:23:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Onlangs via Mitch een mooie Opel Meriva gekocht. Hij heeft snel en vakkundig het hele proces van kiezen, kopen en administratieve afhandeling voor ons geregeld. Hij is communicatief, punctueel en reageert snel. Hedwich en Wimmy uit Haarlem
7-2-2024 11:23:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goede ervaring. Mitch reageert snel en vriendelijk. Koop was snel gesloten. Auto stond klaar met grote rode strik erop??. Onze dochter maakt de blits met haar mintgroene Fiat 500 cabrio en is er helemaal blij mee.
7-2-2024 11:22:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top service & heel vriendelijk. Wij raden iedereen carboutique zeker aan. Je gaat geweldige ervaring meemaken
7-2-2024 11:20:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mitch’s service was great. The car is in nice condition and the price is fair. Everything went smooth and I’m happy with the car I bought. I would definitely recommend CarBoutique!
7-2-2024 11:19:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij waren op zoek naar een unieke auto, en die hebben wij bij carboutique gevonden. Het onderhandelen en de aanschaf van onze prachtige bmw x5 ging top met Mitch. Je komt je afspraken na en daar zijn we heel blij mee! Blijf zo door gaan. Bedankt voor deze prachtige auto!
7-2-2024 11:18:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Excellent communication, service, and trustworthy team.
7-2-2024 11:18:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Netjes geholpen met de aankoop van een nieuwe auto.
7-2-2024 11:17:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
CarBoutique is een mooie zaak die staat voor kwaliteit en goede service. Toen ik belde kon ik direct langskomen om de auto te bekijken, proefrit was ook geen enkel probleem. Mitch heeft verstand van zaken en is een fijne vent om zaken mee te doen, zodoende hadden we de koop ook zo rond en reed ik dezelfde dag nog in mijn nieuwe auto. Was goed zaken doen en ik kom in de toekomst zeker nog is terug!
7-2-2024 11:17:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn aller eerste Fiat50Mijn allereerste Fiat500C gekocht bij Mitch en wat ben ik super blij! Kan niks anders zeggen dat hij passie heeft voor zijn werk en dat hij 100% achter het geen staat wat hij verkoopt. Dit geeft veel vertrouwen in hem en de auto’s. Wat ik vooral als erg prettig heb ervaren is dat ik na de koop hier nog steeds goed terecht kan en dat bij vragen of complicaties hier perfect op wordt gehandeld. Kortom een betrouwe dealer en zou deze zeker aanraden.0C gekocht.
7-2-2024 11:16:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Een tijdje geleden kwam ik binnen bij de CarBoutique vanwege een nette Opel Corsa OPC die ze hadden staan. Helaas was voor mij de timing iets te vroeg, want ik wilde nog even 2 maanden wachten. Een Opel Corsa OPC vinden is niet makkelijk, omdat er niet veel exemplaren zijn, maar dankzij de hulp van de CarBoutique is dit wel gelukt! Ze wisten voor mij een mooi exemplaar te vinden bij een particulier. Ook kreeg ik een goede prijs terug voor mijn huidige auto (Prijs ook gecheckt bij andere dealers waar ik duidelijk minder kreeg). Na de inkoop kon ik al met een paar dagen rijden. Ik ben erg blij en tevreden over de service en raad iedereen dan ook aan om hier zaken te doen.
7-2-2024 11:14:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuk goed eerlijk advies, super service, na drie maanden probleempje met de versnellingsbak zonder gemekker en gezeur is de auto opgehaald, we wonen zeker 100 km verderop maar geen punt, auto is opgehaald voor reparatie en wordt weer keurig thuis afgeleverd. TOP
7-2-2024 11:14:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hele prettige, deskundige en aardige verkoper: Mitch. We waren op zoek naar iets speciaals en dat hebben we gevonden. Ook snelle reacties, goed overleg en een heel prettig gevoel. Super blij met m'n fiat500c abarth 595 toerismo.
7-2-2024 11:13:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In oktober een fiat500C gekocht bij CarBoutique. Heel fijn hoe dit is gegaan. Vriendelijk ontvangen, loyaal en bereid om mee te denken en te helpen.
7-2-2024 11:13:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mitchell is zeer vakkundig en heeft mij heel goed geadviseerd en ondersteund tijdens het aankooptaject. Ik ben super tevreden met mijn fiat 500!
7-2-2024 11:12:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ontzettend fijn en snel geholpen door Mitchel. Makkelijk om een afspraak in te plannen en je krijgt goede service. Ik wilde graag andere kleur spiegels en velgen, dit was geen probleem en was zo geregeld. Echt een aanrader dus!
7-2-2024 11:11:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima auto gekocht van goede kwaliteit. Communicatie met verkoper liep duidelijk en soepel. Een erg aardige man die zijn beloftes nakomt. Klein probleem met de versnellingsbak gehad maar dit allemaal is allemaal keurig opgelost. Carboutique is zeker aan te raden
7-2-2024 11:11:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een week in bezit van een fiat 500 Cabrio Sport. Keurige auto die tot op heden prima bevalt. Ervaringen met CarBoutique zijn louter positief. De mooie foto’s zijn een grote trekpleister om vervolgens in prettig contact met verkoper te geraken. Afreizen naar de garage? Verkoper komt je met betreffende auto ophalen bij station vanwaar je de rit terug naar showroom zelf maakt. Piepende ruitenwissers op deze weg retour worden na afhandelen koop besteld om opgestuurd te krijgen op het huisadres. Slechts lof vanaf mijn kant.
7-2-2024 11:09:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Hele goeie service, je word uitstekend geholpen ook na de koop of met kapotte onderdelen daar word echt de tijd voor genomen. Ik heb er een mooie audi a3 aan over gehouden.
7-2-2024 11:08:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na nette ontvangst door Mitchell een keurige fiat 500 bekeken. CarBoutique is gevestigd in een mooi pand met andere ondernemers die elkaar ook prima ondersteunen. Dat vind ik altijd een goed teken. We hebben na een positieve proefrit de auto gekocht en een net bedrag voor onze inruil auto terug gekregen. Keurig bedrijf met goede en eerlijke benaderingen, dat z’n afspraken gewoon netjes nakomt. Voor ons in de toekomst voor herhaling vatbaar.
7-2-2024 11:08:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via internet een Mini Clubman gevonden, prachtige foto's en zijn meteen in contact gekomen met Mitchell om een afspraak in te plannen. Eenmaal op locatie na een net ontvangst mochten we vrijwel meteen een proefrit maken. Mitchell is een nette eerlijke jongeman die uitstekende service verleent. Vervolgens kregen wij netjes alle achtergrond informatie over de auto en zijn wij de volgende dag overeen gekomen over de prijs. De dag daarna konden wij de auto al ophalen met een prachtige strik op de voorruit als verrassing. Super blij met de mooi full option Mini Clubman en ook zeker met de uitstekende service!
7-2-2024 11:07:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen week een hele leuke Fiat 500 cabrio gekocht bij CarBoutique. Ik was gelijk verkocht. Wat een aardige eigenaar, Mitch heeft mij super goed geholpen. Toen wij de auto gingen ophalen stond hij klaar met een enorme grote rode strik. Mijn dochter vond het geweldig! Was gelijk een leuk foto momentje. Super bedankt !!
7-2-2024 11:07:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via internet bij CarBoutique een prachtige Fiat 500c gevonden. Foto's stonden er nog niet bij maar toch gebeld omdat dit misschien wel de auto was die wij zochten. Het was voor Mitchell geen probleem om via WhatsApp foto's te sturen. We waren direct verkocht! Omdat we volle agenda's hadden, konden we er dezelfde avond (de zon ging bijna onder) nog terecht om een proefrit te maken. Hoe flexibel kan men zijn! Mitchell is een enthousiaste en keurige vent met verstand van zaken. Fiat was helemaal 100% en de koop was snel gesloten. Auto moest nog op NL kenteken en we werden op de hoogte gehouden van de status. Vrij snel was alles geregeld. Op de dag van ophalen met de trein naar CarBoutique en opgehaald door Mitchel van het station. En daar stond ie in de showroom. Opgepoetst en een rode strik! Mooie rit naar huis en ook nu (met dit zomerweer) een genot om in te rijden. Kortom, topservice en een topauto!
7-2-2024 11:04:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Zo blij met mijn nieuwe Fiat 500! Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe auto, maar kon niet echt een betrouwbare dealer vinden. Online uitgekomen bij Carboutique, contact gehad met Mitchell. In de showroom stonden een aantal prachtige auto’s en ik kon maar moeilijk kiezen! Samen met mijn partner een proefrit gemaakt en eigenlijk waren we al snel verkocht. Ik vind Carboutique een zeer nette en betrouwbare dealer en zal deze ook zeker aanraden in mijn omgeving!
7-2-2024 11:03:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn man en ik zochten een Fiat 500 Cabrio voor mij als 2e auto. Wij kwamen eigenlijk vrij snel bij Mitch terecht van CarBoutique aan de Kruisweg 1527 B te Cruquius (Haarlemmermeer). Mitch had er meerdere staan. Allemaal keurige nette auto's. Moeilijk kiezen. Mitch heeft ons zeer goed geholpen en uiteindelijk hebben we een mooie Fiat 500 C uitgekozen. Met het mooie weer gaat het cabrio dakje meteen open. We zijn er erg blij mee. Bedankt Mitch voor de goede service! Wij raden Carboutique aan.
7-2-2024 11:02:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik kwam via marktplaats terecht bij CarBoutique. Zag een auto die mij heel erg aansprak. Heb een e-mail gestuurd en kreeg snel antwoord van Mitchel. Hij nodigde mij uit om uiteraard vrijblijvend langs te komen om de auto samen te bekijken en eventueel een proefrit te maken. E-mails over en weer gingen snel en voelde vertrouwd. Afspraak gemaakt en hij gaf mij duidelijke informatie over de auto. Naar mijn gevoel eerlijke jongen met gezond verstand. We hebben de ellbow gedaan en Mitchel bedankt voor je geduld en snelle feedback ik ben heel blij met de audi a5.. Aanrader!